Openhartige Josje: “Met die ex had ik wel een kind gewild”

Een nieuwe wind.

Ongeveer vier maanden na het einde van de vorige K3 is Josje Huisman definitief een nieuwe weg ingeslagen. Vorige week bracht ze haar eerste boek uit: #dresscodejosje. Is er dan ondertussen meer tijd voor een man in haar leven? En heeft ze nog veel contact met de mensen van K3? Daarvoor vertelde ze honderduit.

josjenewyork“Kijk, Karen en Kristel kennen elkaar al veel langer, ze zijn even oud, hebben een gezin en zitten in dezelfde fase van hun leven, dus het is logisch dat hun band anders is. Toch denk ik dat we het afgelopen jaar nog maar eens bewezen hebben dat we als trio altijd goed gefunctioneerd hebben”, zegt Josje in Story.

“Ik houd niet van de term gelukkige vrijgezel, want het is niet iets waar je voor kiest. Ik vind mijn leven prima zoals het is, maar net als iedereen wil ik wel graag iemand tegenkomen met wie alles klopt en met wie ik mijn leven kan delen. Voorlopig is dat niet het geval. Niet dat ik kieskeuriger geworden ben, maar ik ga misschien minder snel springen voor iets als ik het gevoel heb dat het niet helemaal klopt.”

Of ze spijt heeft over relaties uit het verleden? “Met één van mijn laatste drie exen wilde ik bijvoorbeeld wel een kind. Ik ga niet zeggen wie, en ik vind mijn leven vandaag goed zoals het is. Maar een baby, dat is misschien toch ook iets voor mij.” Josje haar laatste drie relaties waren met Gert Verhulst, Johnny de Mol en Kevin Janssens.