Ook VIER kondigt haar herfstoffensief aan

Erik Van Looy en Philippe Geubels zullen de sterkhouders moeten zijn.

Nogal wat bekende namen lieten het afgelopen jaar de vertrouwde tv-stal in de steek en zochten andere horizonten op. Maar toch oogt het plaatje van de VIER-smoelen voor het najaar nog vrij aantrekkelijk met Erik Van Looy en Philippe Geubels op kop.

Vanaf 1 september zal Otto-Jan Ham weer op post zijn met een nieuw seizoen van ‘De Ideale Wereld’. Hij zal geflankeerd worden door lolbroeken Jelle De Beule en Sven De Leijer, die de plaats inneemt van Jonas Geirnaert. Het drietal zal je in het bijzijn van een wisselende gast elke weekdag vanaf 22 u. entertainen met hun eigenzinnige en doorgaans grappige blik op de wereld.

VIER programma's

[related-posts]

Vanaf dinsdag 14 oktober zal De Ideale Wereld de studio moeten ruimen voor het ideale quizprogramma, ‘De Slimste Mens ter Wereld’. Eerder al lekte uit dat Erik Van Looy een aantal vrt-gezichten als kandidaten wist te strikken, o.a. kleppers als Bart De Pauw en Jeroen Meus. Van vtm-zijde zal enkel Rani De Coninck proberen op te tornen tegen al het schoon volk, dat hoofdzakelijk uit mannen bestaat.

Ook Philippe Geubels wordt weer op het VIER-publiek losgelaten. Hij zal niet alleen regelmatig opduiken als jurylid in ‘De Slimste ter Wereld’, hij heeft ook een nieuwe reeks klaar van ‘Geubels en de Belgen’. Als die nieuwe shows hetzelfde humorgehalte hebben als vorig seizoen, wordt de donderdag op VIER een dag om naar uit te kijken.

[related-posts]

Wie we ook graag zullen terugzien, is de altijd alerte Steven Van Herreweghe. Hij zal elke maandagavond de gastheer zijn in ‘Het Beste Moet Nog Komen’, zowat een vervolg op ‘De Jaren Stillekes’ dat destijds niet onaardig scoorde.

VIER programma's

[related-posts]

Op zaterdag komt ook Evy Gruyaert met een nieuw programma op de proppen: ‘Weet ik veel’, een familiequiz met veel studenten en een handvol BV’s.

VIER programma's

Als tussendoortje zal huiskok Piet Huysentruyt je dagelijks wat kooktips aanreiken in ‘Smakelijk’ en ook ‘Chez Piet’ komt terug, zij het niet meer op zaterdag, maar op vrijdag. Ook ‘Komen Eten’ is een blijver, al staat hier niet Piet maar tal van onbekende gastheren en -vrouwen aan het fornuis. Misschien gelukkig maar voor hen dat Piet er zijn handen van afhoudt!…