Onenigheid in ‘Temptation’-land: “Ik viel compleet uit de lucht en de rest kan me niet zo veel meer schelen”

0
2025

Verhoudingen.

De deelnemers aan het huidige seizoen van Temptation Island moeten het ijzer smeden als het heet is. Dus zijn ze nu overal in Vlaanderen te zien voor een acte de présence. Star Entertainment beheert de boekingen, maar die zouden niet altijd even eerlijk verlopen. Het prijskaartje ligt wel vast: 450 euro per persoon, wie het dan ook mag zijn.

Verleidster Saartje komt veel in beeld tijdens de afleveringen, maar kon nog niet al te veel boekingen verzilveren. “En niet omdat niemand naar me vraagt, want ik hoorde van een discotheek in mijn buurt dat onze manager vertelde dat ik op bepaalde avonden niet vrij zou zijn. Ik viel compleet uit de lucht”, vertelt ze in Het Laatste Nieuws.

“De hele groep is uiteengetrokken in twee kampen. Er zijn een aantal mensen die enkel samen geboekt willen worden: Jolien, Merijn, Herbert, Jefferson en Pommeline. Ze bepalen ook zelf wie er daarnaast nog mee geboekt mag worden, en niet iedereen is welkom. Pommeline heeft het niet zo voor Natasja, dus die mag bijvoorbeeld niet mee. En Jolien heeft mij er dan weer liever niet bij. Ik noem hen Team Pommeline.”

(lees verder op de volgende pagina wie Saartje haar beste vriendin is geworden)

Nochtans deelde Pommeline op het eiland haar diepste gevoelens (voor Merijn) met Saartje. “Ik kom met iedereen vrij goed overeen, zowel met de koppels als de andere verleiders. Maar die groep bepaalt alles over de boekingen, ook de prijs. Zij hebben beslist dat ze voor minder dan 400 euro niet buitenkomen, maar voor mij hoefde dat eigenlijk niet. Met minder was ik ook al tevreden”, aldus Saartje.

“Het boeking- en managementkantoor van Gilles Gobin laat hen gewoon kiezen hoe die boekingen verlopen. Voor de rest is er geen contact mee te krijgen. Ik weet niet eens hoe die man klinkt aan de telefoon, maar dan hoor ik wel van anderen dat hij verkondigt dat ik niet vrij ben.”

Toch heeft Saartje geen spijt van haar deelname. “Ik en Natasja zijn intussen twee handen op één buik. Eigenlijk kan de rest me niet zo veel meer schelen. Binnen een paar weken vertrek ik weer voor enkele maanden naar Mallorca, waar ik werk als reisgids. Ik heb mijn eigen job, maar het was toch leuk geweest om nu even te kunnen profiteren van Temptation.” Ze verklapt overigens ook nog dat het de moeite loont om te blijven kijken.

GEEN REACTIES