Onenigheid in ‘Temptation’-land: “Ik viel compleet uit de lucht en de rest kan me niet zo veel meer schelen”

Nochtans deelde Pommeline op het eiland haar diepste gevoelens (voor Merijn) met Saartje. “Ik kom met iedereen vrij goed overeen, zowel met de koppels als de andere verleiders. Maar die groep bepaalt alles over de boekingen, ook de prijs. Zij hebben beslist dat ze voor minder dan 400 euro niet buitenkomen, maar voor mij hoefde dat eigenlijk niet. Met minder was ik ook al tevreden”, aldus Saartje.

“Het boeking- en managementkantoor van Gilles Gobin laat hen gewoon kiezen hoe die boekingen verlopen. Voor de rest is er geen contact mee te krijgen. Ik weet niet eens hoe die man klinkt aan de telefoon, maar dan hoor ik wel van anderen dat hij verkondigt dat ik niet vrij ben.”

Toch heeft Saartje geen spijt van haar deelname. “Ik en Natasja zijn intussen twee handen op één buik. Eigenlijk kan de rest me niet zo veel meer schelen. Binnen een paar weken vertrek ik weer voor enkele maanden naar Mallorca, waar ik werk als reisgids. Ik heb mijn eigen job, maar het was toch leuk geweest om nu even te kunnen profiteren van Temptation.” Ze verklapt overigens ook nog dat het de moeite loont om te blijven kijken.