Onenigheid in ‘Temptation’-land: “Ik viel compleet uit de lucht en de rest kan me niet zo veel meer schelen”

Verhoudingen.

De deelnemers aan het huidige seizoen van Temptation Island moeten het ijzer smeden als het heet is. Dus zijn ze nu overal in Vlaanderen te zien voor een acte de présence. Star Entertainment beheert de boekingen, maar die zouden niet altijd even eerlijk verlopen. Het prijskaartje ligt wel vast: 450 euro per persoon, wie het dan ook mag zijn.

Verleidster Saartje komt veel in beeld tijdens de afleveringen, maar kon nog niet al te veel boekingen verzilveren. “En niet omdat niemand naar me vraagt, want ik hoorde van een discotheek in mijn buurt dat onze manager vertelde dat ik op bepaalde avonden niet vrij zou zijn. Ik viel compleet uit de lucht”, vertelt ze in Het Laatste Nieuws.

“De hele groep is uiteengetrokken in twee kampen. Er zijn een aantal mensen die enkel samen geboekt willen worden: Jolien, Merijn, Herbert, Jefferson en Pommeline. Ze bepalen ook zelf wie er daarnaast nog mee geboekt mag worden, en niet iedereen is welkom. Pommeline heeft het niet zo voor Natasja, dus die mag bijvoorbeeld niet mee. En Jolien heeft mij er dan weer liever niet bij. Ik noem hen Team Pommeline.”

(lees verder op de volgende pagina wie Saartje haar beste vriendin is geworden)