Natalia post emotionele video herdenkingsdienst dochtertje Linda Mertens

Eerbetoon.

Vorige week berichtten we al over het jammerlijke overlijden van het amper 2,5-jarige dochertje Lio van zangeres Linda Mertens van Milk Inc. In september 2015, ongeveer één jaar na de geboorte, kreeg de familie het spijtige nieuws dat het kleine meisje een agressieve vorm van kanker had.

Vrijdag vond de herdenkingsdienst plaats. Collega-zangeres Natalia was aanwezig en postte een stukje video op haar Instagram met bijhorende tekst: “De kleine prinses Lio heeft ons verlaten dus zet ik haar vandaag in de spotlight. Ik wil iedereen laten weten hoe prachtig en uniek ze was. Haar moeder en vader hebben zo hard geprobeerd om haar in deze wereld te houden, maar het universum heeft beslist dat ze hier was voor een andere reden.”

“Deze kleine ziel heeft zo veel mensen bij elkaar gebracht. Ik heb nooit zo veel liefde gevoeld tussen mensen als gisteren toen we afscheid namen. Mijn hele hart gaat naar jou, Lio. Bedankt om in deze wereld te komen”, vertaalde Het Nieuwsblad haar Engelstalige bijschrift.

(lees verder op de volgende pagina om de video te bekijken)