Marcel Vanthilt logeert deze zomer in ‘Hotel M’

Marcel gaat al decennia mee, alleen zijn decor verandert.

Hij is 56 jaar intussen, maar aan zijn eigen façade is in al die jaren weinig of niets veranderd. En hoewel Vanthilts’ zomerse talkshow al jaren wordt opgevoerd, wordt die door de vrt telkens aangekondigd als ‘een nieuw programma’. Dit jaar heet dit ‘Hotel M’.

Vanaf maandag 26 mei, een dag na de verkiezingen, is Marcel opnieuw onze dagelijkse gastheer en zal hij ons in zijn gekende stijl entertainen: ad rem, amusant, menselijk, nooit al te opdringerig of storend. Aan de man zelf kan je weinig veranderen, maar sinds een aantal jaren maakt hij er een sport van om elk jaar met een nieuw en opmerkelijk decor uit te pakken. Ooit zat hij in de botsauto’s, vorig jaar nog in een circustent en dit keer huist hij in een reuzengrote letter ‘M’. Benieuwd of hij in zijn eigen initiaal zijn draai kan vinden…

‘Hotel M’ is een mobiel hotel, want eerst staat het op het vernieuwde stationsplein van Roeselare om daarna te verhuizen naar het strand van Knokke-Heist.

[related-posts]

In elke live-uitzending krijgt Marcel twee gasten over de vloer; enerzijds voor een gesprek, anderzijds voor een quiz over de actualiteit en over elkaar. Verder zal ‘de selfie’ een belangrijke plaats innemen in het programma en wordt elke aflevering afgesloten met een live-optreden van een muzikale gast.

Het publiek ter plaatse kan het optreden bijwonen aan het podium of bekijken op een groot outdoor-scherm. Marcel riep bovendien de ‘M-trofee’ in het leven, maar daarover houdt men vooralsnog de lippen stijf. Kortom, we gaan maandag alvast de eerste aflevering meepikken!