Luister hier naar de eerste soloplaat van Karen Damen

0
600

Een ander spoor.

Na haar carrière bij K3 had Karen Damen nog één grote droom: zelf een soloplaat uitbrengen. In 2018 is het zover, want dan brengt ze haar eerste single Een Ander Spoor uit. Hoe dat nummer tot stand kwam, krijgen we volgend jaar te zien in een nieuw programma op VIER.

“Ik liet me omringen door heel fijne mensen, zij snappen als geen ander wat ik bedoel en welke richting ik muzikaal uit wil. De plaat wordt wie ik ben en zoals iedereen dat vast wel zal beamen, kan dat zowel heel ingetogen en gevoelig zijn, als eigenzinnig en energiek”, vertelt Karen op de website van de zender.

Video: Luister hier naar de eerste soloplaat van Karen Damen

(lees verder op de volgende pagina voor meer reacties van Karen zelf)

“Laten we het een opwarmer noemen, letterlijk en figuurlijk. Een opwarmer waar ik al heel trots op was, maar me nog meer deed glimmen van trots toen Tim Bran – de grote man achter London Grammar – dit nummer te horen kreeg en er meteen mee aan de slag wilde. Dat hij helemaal wild was van het nummer en het onder handen nam, dat had ik zelfs in mijn stoutste dromen niet durven hopen. Ook al begreep hij geen snars van de tekst.”

GEEN REACTIES