Louis Talpe terug op vrijersvoeten

Vlaamse acteur en zijn Duitse vriendin Alicia zijn niet langer een koppel.

Hoewel Louis Talpe (33) al jaren gestalte geeft aan Mega Toby, de superheld die naast Mega Mindy het goede weer maakt in de succesvolle kinderserie van Studio 100, wordt pas sinds kort zijn Adonisgehalte in de verf gezet. Onlangs nog deelde de aantrekkelijke bink rake klappen uit en kuste hij erop los in de videoclip die de jongste single van Clouseau, ‘Laatste Keer’, promootte. En sinds kort maakt hij in de tweede fictiereeks van ‘De Ridder’ deel uit van de vaste cast in de rol van Thomas De Kuyper.

En daarmee is Louis zeker niet aan zijn proefstuk. Eerder al speelde hij gastrollen in verscheidene tv-series: ‘Spring’, ‘De Kotmadam’, ‘Zone Stad’, Wittekerke’, ‘Witse’, ‘Aspe’, ‘Vermist’, enz.

[related-posts]

Kortom, wanneer een gewaardeerd acteur en een lekker stuk als hij en zijn lief ‘in alle vriendschap’ uit elkaar gaan, is dat plots wereldnieuws in Vlaanderen. De jacht is open, dames! Sinds 2010 was Louis Talpe samen met de Duitse actrice Alicia Endemann (25), die één van de hoofdrollen speelde in de Duitse versie van ‘Het Huis Anubis’, ook een productie van Studio 100.

Vanaf nu gaat Louis Talpe -die ook een begenadigd voetballer is- dus terug op vrijersvoeten. Toch vrees ik dat hij niet al te gauw een nieuwe relatie zal aangaan. Op 33-jarige leeftijd heb je al wel wat ervaring en via zijn agentschap laat hij als orgelpunt van zijn liefde voor Alicia een paar merkwaardige uitspraken na, ik citeer:

[related-posts]

[quote style=’1′ cite=” title=”]”Een relatie zien eindigen, is nooit leuk en vooral heel pijnlijk.”[/quote]

[quote style=’1′ cite=” title=”]”Liefde kan ongelofelijk sterk zijn, maar is soms niet genoeg om twee mensen bij elkaar te houden.”[/quote]

[quote style=’1′ cite=” title=”]”Liefde betekent ook: loslaten!”[/quote]

Zeg dat Louis Talpe het gezegd heeft!