Lize uit ‘Temptation’ deed in april 2015 al mee aan ‘Komen Eten’

Lief van Ken.

Temptation Island blijft nazinderen. Lize kwam als koppel met Jefferson naar het Thaise eiland, maar werd verliefd op verleider Ken waarmee ze nog steeds samen is. Ongeveer een maand na het einde van het programma op VIJF is bekend geraakt dat Lize al twee jaar geleden haar tv-debuut maakte.

Ze nam toen deel aan Komen Eten op VIER. Op de officiële website van het programma werd ze als volgt aangekondigd: “Lize is 21 lentes jong en is vastgoed-stagiaire. Ze is een ambitieuze jongedame die er altijd 100% voor gaat en dat zal tijdens Komen Eten niet anders zijn. Lizes grote droom is om ooit haar eigen pannenkoekenhuisje te openen, maar bij haar gasten wil ze scoren met gegrilde tonijnsteak. Een delicate keuze tegenwoordig, omdat iedereen ondertussen weet dat de tonijn meer met uitsterven bedreigd is dan de gemiddelde pannenkoek.”

“Lize wil met haar deelname aantonen dat ook jonge veulens een aardig potje kunnen koken. Ze heeft ondertussen al wat kookervaring, die ze opdoet in haar romantisch appartementje. Een typisch Belgisch gerechtje met de bekende combinatie: patatje, groentje, vleesje, komt er bij Lize zelden op tafel. Lize hoopt dat de gasten die ze ontvangt allemaal meedoen voor het plezier van dit Komen Eten-avontuur en dat het geen al te kritische geesten zullen zijn.”

(lees verder op de volgende pagina om een fragment met Lize van 28 april 2015 te bekijken)