Lisa van Temptation Island: “Ze hebben mijn beelden gemanipuleerd”

Sneaky of net niet?

De grote relatietest. Zo wordt Temptation Island genoemd. Koppels doen eraan mee om erachter te komen of hun lief te vertrouwen is of niet. Bij de meeste koppels was er voor het programma al sprake van ontrouw, bedrog of jaloers gedrag. Tijdens de reis zouden de koppels eindelijk zwart op wit, aan de hand van de camerabeelden, kunnen zien of hun partner werkelijk ingaat op verleidingen wanneer ze van elkaar gescheiden worden. Maar zijn de beelden wel zo objectief?

In eerste instantie leek het de koppels een goed idee om mee te doen. In tweede instantie is niet iedereen blij dat hij/zij meegedaan heeft. De Nederlandse Lisa (21) bijvoorbeeld, heeft nu dik spijt dat zij en haar (toenmalige) vriend Merijn zich ingeschreven hebben. De reden waarom ze meededen was dat zij hem op ontrouw betrapt had. Hij had namelijk geregeld contact op Instagram en Snapchat met andere meisjes.

[related-posts]

Op het eiland kregen we in het begin echter een relatief brave Merijn te zien. Hij toonde duidelijk interesse voor verleidster Pommeline, een blonde, rondborstige en getatoeëerde vamp, maar ondernam geen actie. Lisa leek op de camera’s ook braaf, maar wanneer de cameraploeg weg was, kregen we een heel andere Lisa te zien. De verborgen camera registreerde hoe Lisa aan verleiders vertelde hoe geil ze was en hoe ze vroeg om hen te kussen. Ook heeft ze met Jolien, een van de andere deelneemsters, gekust. Zijzelf zag er geen graten in, maar voor Merijn ging het een brug te ver. Als wraak, had hij seks met Pommeline. Daardoor was voor Lisa dan weer het hek van de dam.

Na hun confrontatie op het laatste kampvuur – of “vuurkamp” zoals Lisa het noemt – zinderden hun fouten nog na in de auto. Merijn kon niet geloven hoe Lisa zich gedragen had. Haar antwoord: “Ik ging ervan uit dat je in de fout zou gaan.” Daarop gaf Merijn de repliek: “Dat is misschien de slechtste aanname die je hebt kunnen doen deze Temptation.” De spijt was van haar gezicht af te lezen.

Video “Lisa en Merijn: de pot verwijt de ketel dat die zwart ziet “

De geniepige opmerkingen van Lisa gaven haar in de media de bijnaam sneaky Lisa, maar wat heeft Lisa daar zelf over te zeggen?

(lees verder op de volgende pagina)