Lesley-Ann Poppe kwaad op haar ex-man en Tanja Dexters: “Dat ze hun plan trekken”

Onenigheid.

Ze waren ooit vriendinnen toen ze samen in de meidengroep B.A.B.E zongen, maar dat lijkt helemaal voorbij. Lesley-Ann Poppe verwacht een kindje met haar nieuwe vriend en Tanja Dexters heeft pas een pijnlijke breuk achter de rug. Poppe runde samen met haar ex-man Benjamin een schoonheidsschool in Antwerpen. Door het vertrek van Lesley-Ann was Benjamin op zoek naar een nieuw gezicht voor die school en dat blijkt nu Tanja Dexters te zijn geworden en dat kan Lesley-Ann maar matig appreciƫren.

“Sinds de breuk met Miguel is Tanja precies wat op de dool. We zijn in elk geval geen vriendinnen meer. Dit is niet mooi van Tanja. En nu zoekt ze een excuus om geen gezichtsverlies te lijden, in de hoop dat mensen niet gaan zeggen dat ze me een mes in de rug heeft gestoken”, aldus Poppe in Dag Allemaal.

Tanja Dexters reageerde niet echt op de aantijgingen, maar voegde er wel aan toe dat “zij en Lesley-Ann geen vriendinnen zijn.” Ondertussen melden andere bronnen dan weer dat het mogelijk tot een verzoening komt tussen Tanja en Miguel Dheedene, de vader van haar dochter. Die had Tanja (39) nochtans laten zitten voor een jonger blaadje.

Video: Lesley-Ann Poppe en Tanja Dexters samen in B.A.B.E (met Griet Vanhees)