Kristel van K3 speelt een hoofdrol in tv-serie

‘Ghost rockers’ wordt een nieuwe fictiereeks van Ketnet en Studio 100.

Kristel Verbeke, ‘de zwarte van K3’, zal maar wat blij zijn dat ze eens iets anders mag doen dan Vlaanderen en Nederland rondtoeren met de meidengroep, wat ze al doet sinds 1999. Kristel is intussen 38 jaar, is gehuwd met Gene Thomas en heeft twee dochters.

Hoe een dubbeltje rollen kan: Kristel studeerde voor lerares en dit was ook haar allereerste job. En welke rol zal ze nu spelen in de nieuwe tv-reeks die op stapel staat? Juist, die van lerares! De fictieve ‘DAM Academie’ is immers het decor waarin de serie zich afspeelt. Het is een prettig gestoorde artiestenschool voor dans, acteren en muziek. Kristel wordt de danslerares van de academie.

[related-posts]

Ook Hans de Munter zal in zijn nopjes zijn met de school. Hij gaat immers de rol spelen van directeur, een welgekomen opdracht nadat hij onlangs uit ‘Familie’ werd geschreven. Behalve Kristel en Hans, maken ook Machteld Ramoudt (onderdirectrice), Agnes De Nul (docente drama), Maarten Mertens (docent muziek) en Kobe Van Herwegen (docent algemene vakken) deel uit van de volwassen cast.

Verrassend is wel dat ook Justine De Jonckheere haar acteerdebuut maakt. Zegt de naam je niks? Justine was Miss België in 2011. Dat wordt een reden voor de papa’s om in het najaar samen met de kinderen naar ‘Ghost Rockers’ te kijken!…