Krijgt Obama binnenkort een gastrol in Game of Thrones?

Een andere strijd om de troon.

Wordt het tijd dat Obama de ongebruikelijke taal van ‘Game of Thrones’ onder de knie krijgt? De voormalige president van de Verenigde Staten heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij een trouwe volger is van de populaire fantasyreeks en misschien krijgt hij wel de kans om mee te spelen. Toch als het van de schrijver George R.R. Martin afhangt.

In een Q&A op Martins blog werd hem gevraagd wie zijn droomgast zou zijn voor de televisieshow. “Wel, Barack Obama zou best opwindend zijn. En werkelijk, hij IS een fan van de show”, schreef Martin als antwoord. Wij zien het in ieder geval voor ons. De man heeft misschien geen acteerervaring, maar van politiek kent hij ondertussen heel wat. En wat kan Obama nu niet? Van basketballen en kitesurfen tot speeches geven en een wereldleider zijn…zo’n cameo in Game of Thrones zal hem ook wel lukken.

[related-posts]

Zie je het al voor je?

Eerder zo?

Of zo?

De Amerikaanse betaalzender HBO onthulde trouwens dat het zevende seizoen op 16 juli in première gaat. In putje zomer begint zo de strijd om de winter. De zender deelde ook meteen een eerste mysterieuze teaser.

(Bekijk de teaser op de volgende pagina)