Kijk jij elke woensdag naar #hetisingewikkeld op VIER?

Komische serie.

“Lien (An Miller) en Peter (Ben Segers) hebben het allemaal: een goede job, twee prachtige kinderen, toffe vrienden, een mooi huis en een kat. Maar de liefde is uitgedoofd, hun seksleven dood en de midlifecrisis klopt op de deur. Lien beslist om uit elkaar te gaan, maar zij en Peter krijgen het niet over hun hart om de kinderen wekelijks heen en weer te verhuizen. Daarom besluiten ze in hetzelfde huis te blijven wonen”, zo werd #hetisingewikkeld aangekondigd op de officiële website van VIER.

En vervolgens: “Week om week slaapt de één in de kelder en de ander boven met de kinderen in huis. Omdat ze het gevoel heeft dat ze té veel gemist heeft in haar leven, begint Lien al snel aan een inhaalbeweging, inclusief Tinder en hardnekkige katers. Peter daarentegen worstelt met een joekel van een identiteitscrisis…”

Elke woensdagavond om 21u45 mogen de kijkers zich verwachten aan een nieuwe aflevering van ongeveer 25 minuten. Straks is het al de zesde en daarin heeft een dokter abnormaal meer aandacht voor de zus van een patiënte dan voor de zieke zelf…

(lees verder op de volgende pagina voor een preview van aflevering 6)