Ken is al 5 dagen op zoek naar meisje met wie hij ‘spannend’ oogcontact had

Op de trein.

Op de trein van Aarschot naar Brussel had Ken Verschoren uit Tremelo vorige maandag oogcontact met een meisje en dat deed bij hem een vonkje overslaan. De vrouw in kwestie keek verschillende keren terug en sinds donderdag 18 maart lanceerde hij een oproep via de sociale media om het bewuste meisje op te sporen.

Vijf dagen later is daar nog steeds geen gehoor aan gegeven en in de nacht van zondag op maandag kreeg Ken zelfs een anoniem telefoontje van iemand die beweerde de broer van het meisje te zijn. De man in kwestie had als boodschap dat zijn zus al iemand heeft. Het is echter onduidelijk of het om een flauwe grappenmaker ging of niet.

De kans dat het meisje na zoveel media-aandacht zichzelf niet zou herkennen in de gedetailleerde oproep van Ken lijkt wel bijzonder klein. Best vreemd dus dat na 5 dagen nog geen gehoor aan zijn oproep is gegeven. Of het zou een Waalse of buitenlandse vrouw moeten zijn. Toch waagde de jongeman een nieuwe poging in Gert Late Night op VIER, de allerlaatste deze keer.

(lees verder op de volgende pagina om de oproep te bekijken)