Karen over kandidate K3 zoekt K3: “Zij maakte ons belachelijk op die manier”

Over haar opvolging.

Karen Damen was op dinsdagavond 1 december te zien in ‘Het Huis’ op één, een programma van Eric Goens. Uiteraard kwam de talentenjacht K3 zoekt K3 opnieuw ter sprake. Inmiddels is Hanne de nieuwe rosse van K3, maar Karen kwam toch nog eens terug op de audities van het programma dat op VTM en SBS6 werd uitgezonden.

“Eén kandidate kwam het podium op, begon overdreven te zwaaien met haar handen en zei ‘dag kindjes’. Zo hebben wij als K3 nooit gedaan. Ik heb nooit ‘kindjes’ gezegd in die 17 jaar bij K3, maar wel ‘dag jongens en meisjes’. Wij hebben ons nooit als een juffrouw in de klas gedragen. Ik vond dat wij door die kandidate een beetje belachelijk gemaakt werden. Toen ik haar zag, wist ik meteen: ‘Nee meisje, jij zal het niet worden’. Het leek wel een persiflage of bespotting van K3.”

Over welke kandidate het gaat, is onduidelijk en eigenlijk ook niet meer belangrijk. De immer goed gemutste Karen maakte een opperbeste indruk in Het Huis met haar charme en uitstraling. Als mystery guest kreeg ze ook nog het bezoek van haar collega Kristel Verbeke.

Video: Een gezellig onderonsje in Het Huis tussen Karen en Kristel