Karen over afscheidstour K3: “Daarom doen wij voorlaatste nummer”

Oude en nieuwe K3 samen op tour.

K31Op zaterdag 28 november gaat in Gent de afscheidstournee van de oude K3 in première, waarin ze samen optreden met de nieuwe K3’tjes Marthe, Klaasje en Hanne. Het wordt een emotionele tijd. “Je kan natuurlijk niet 100 shows staan huilen. Die allerlaatste keer, in Hasselt in april 2016, die wordt moeilijk”, bekent Josje in de kranten van het Mediahuis.

“Voor enkele nummers staan we samen met de vroegere K3 op het podium. Dat blijft nog altijd een beetje onwezenlijk. We hebben elkaar ook goed leren kennen de voorbije weken en werden vaak herkend op restaurant”, pikt Hanne in. “Het loopt nog niet allemaal perfect, maar we moeten het ook niet kapot repeteren. Het is leuk dat het toch wat spontaan blijft”, voegt Klaasje daaraan toe.

Karen komt met een verrassende bekentenis: “De nieuwe K3 sluit de shows af en wij doen het voorlaatste nummer. Zo kunnen we als eerste aanschuiven bij de catering, want vroeger waren wij altijd de laatste”, lacht ze. “We hebben soms medelijden met de nieuwe K3, zo veel komt er op hen af. Maar we willen ons niet te veel moeien. Als ze advies nodig hebben, kunnen ze altijd bij ons terecht.”