Karen en James verklappen hun nieuwe televisieprogramma, maar Gert mag niet meedoen

“Alleen leuke mensen.”

Beste vrienden Karen Damen en James Cooke waren vorig najaar voor de eerste keer samen op televisie te zien in het programma Nieuwe Buren op VIJF. Toen moesten ze een maand zonder luxe doorbrengen. Deze zomer zullen ze weer samen een televisieprogramma maken, verklapten ze gisterenavond in Gert Late Night.
Ze zullen een camping openen waar verschillende interessante en leuke mensen welkom zijn. Misschien zul jij dus deze zomer bij Karen en James kunnen logeren. Alleen Gert weet al zeker dat hij niet welkom is. “Alleen leuke mensen”, antwoordt Karen immers nadat Gert vraagt of hij ook mag langskomen. Het programma heeft als werktitel Camping Karen & James en zal in september op televisie te zien zijn.
Gisteren blikten Karen en James ook nog even terug op Nieuwe Buren. Gert merkte op dat hij op sommige momenten zag dat Karen echt kwaad was op James. “Het viel heel goed mee”, begint Karen, maar gaf daarna ook toe waarom het met momenten heel moeilijk is om met James onder één dak te wonen. Dat belooft voor deze zomer!

(Bekijk hun bezoekje bij Gert Late Night op de volgende pagina)