K3’tjes verklappen wat ze doen met de feestdagen

Even ontspannen.

Het waren en zijn drukke tijden voor de nieuwe K3, maar met Kerstmis en Nieuwjaar krijgen ze eventjes vrijaf om tijd door te brengen met hun naasten. Maar waar kijken Marthe, Klaasje en Hanne nu het meeste naar uit en wat gaan ze doen?

K30“Kerstmis vieren we met iedereen gezellig thuis. Bij ons is ’t altijd gourmet, met van die pannetjes, leuk. De kersttop staat op en we zingen kerstliedjes, dat hoort er bij. Ook met oudjaar houd ik het bij een feestje thuis, met de familie”, zegt Marthe in Dag Allemaal.

“Een etentje bij mijn mama en papa, met mijn broers en schoonzussen erbij. En met veel pakjes onder de kerstboom. Daarvoor hebben we namen getrokken, dat wordt sowieso tof. Het is me gelukt om alle cadeautjes op één dag te kunnen kopen, dus is er meer tijd om mama te helpen met de voorbereidingen van het feest”, verklapt Hanne haar plannen.

“Super dat mijn vriend Max hier zal zijn met de feestdagen. Nu ik eraan denk, ik heb nog geen cadeautje voor hem bedacht. Moet ik nog gauw doen. Ik trek een jurk aan met veel glitters, en hoge hakken. Wat glamour mag”, besluit Klaasje.