K3-manager Kristel Verbeke en haar man over moeilijke periode: “Kunnen er gelukkig goed over praten”

Emoties.

Zanger Gene Thomas en ex-K3’tje Kristel Verbeke stapten op 7 juni 2003 in het huwelijksbootje in het romantische Venetië. Ondertussen hebben ze 2 dochters en zijn ze al meer dan 13 jaar getrouwd.

kristel1Gene verloor zijn vader op z’n vijftiende aan longkanker. “In gedachten praat ik nog elke dag met hem. En ik draag een ketting met zijn ring, daardoor heb ik het gevoel dat hij nog steeds bij me is. Zo’n gemis slijt niet, maar ik kan het dan ook heel moeilijk loslaten. En hoe ouder ik word, hoe meer ik eronder lijd. De eindejaarsperiode is extra zwaar”, vertelt hij in Story.

Ook Kristel haar vader overleed aan kanker. “We weten in elk geval allebei wat het is om een dierbare te verliezen. Kristel en ik kunnen gelukkig heel open over onze emoties praten. Als er iets op ons hart ligt, moet dat er meteen uit. Ik denk dat dat een van de sterktes is van onze relatie. Kristel maakt me intussen al zestien jaar gelukkig. Zij is zowel vanbinnen als vanbuiten een ontzettend mooie vrouw.”

Hebben ze veel vrije tijd om in hun relatie te investeren? “We hebben allebei onregelmatige uren, maar de momenten waarop we samen zijn, beleven we des te intenser. Al zijn die inderdaad best schaars: als manager van K3 werkt Kristel nog drie keer zo hard als voordien.”