K3 maakt kinderdromen waar

Nieuw op Studio 100 TV: “K3 Kan Het”.

[highlight color=’white’ backcolor=’#ff0000′]Kinderen hebben nu eenmaal de zotste dromen, maar mits een beetje hulp van de 3 meiden van K3 zouden die wel eens waarheid kunnen worden.[/highlight]

Donderdag 3 mei a.s. gaat de eerste aflevering op antenne van wat je een variant zou kunnen noemen van de destijds razend populaire ‘Droomfabriek’ van Bart Peeters op EEN.

‘Ik wil in het circus spelen’, ‘Ik wil kinderverzorgster worden’, ‘Ik wil een parachutesprong wagen’ tot ‘Ik wil zelf vliegen’: liefst 3.000 wensen van 5 tot 12-jarigen werden er ingestuurd, maar voor de eerste reeks kon men slechts 39 kinderen keiblij maken. Al deden Karen, Kristel en Josje het soms zelf in hun broek bij de verwezenlijkingen van een kinderdroom.

[related-posts]

“Ik ben allesbehalve een waaghals”, zegt Kristel, “maar ik ben wel bij een elfjarige in de auto gekropen die zelf aan het stuur zat. En in een vliegtuig een vlucht gemaakt, waarvan een kind de piloot was!”.

Dit alleen al is een reden om (ook als volwassene) te kijken naar de reeks, maar verwacht je ook aan soms kleine, lieve dromen en wensen, die daarom niet minder oogstrelend zijn.

De programmamakers zijn nu al bezig met een tweede reeks van ‘K3 Kan Het’, dat dit najaar van start gaat. Originele inzendingen zijn altijd welkom. Schrijf dan een berichtje of laat je ouders je daarbij helpen. Alles hierover vind je via www.k3.be .

Video “K3 kan het”: