Justin Bieber onderwerp van spot

NBC meet de zanger een maatje groter dan Calvin Klein aan.

Justin Bieber (20) verbaasde eerder deze maand vriend en vijand met een reclame voor Calvin Klein. De fotoreeks in samenwerking met Nederlands topmodel Lara Stone (31) is lang niet onaardig, maar het enfant terrible van de internationale showbizz was helemaal niet opgezet met de golf van commentaren en kritieken die de fotoshoot voor gevolg had. Bieber voelde zich bijzonder op zijn pik getrapt, omdat algemeen ge├»nsinueerd werd dat zijn onderbroekjes overduidelijk waren… bijgevuld!

De sensuele beelden hebben bij het satirische comedyprogramma van de Amerikaanse zender NBC -Saturday Night Live’- letterlijk en figuurlijk geleid tot… onderbroekenlol. Wat je ziet is een overheerlijke parodie op de fotoshoot, maar dan bij wijze van een driedelig reclamespotje. Het tieneridool dribbelt met een basketbal, rijdt op een scooter en doet bizarre uitspraken zoals: ‘Mijn piemel zit daarin’ en ‘Mijn Calvin-kleding voor mijn grote worst’.

[related-posts]

De parodievideo is een groot succes: binnen 24 uur hebben al bijna twee miljoen mensen (!) de clip op YouTube bekeken.

Geniet van 3 volle minuten humor van de bovenste plank! In de marge en wel heel opmerkelijk: Justin Bieber wordt in het filmpje vertolkt door een actrice, met name Kate McKinnon!

Video parodie Justin Bieber: