Josje en Kevin zijn niet langer een koppel

K3-blondje wil haar eigen weg bewandelen.

Het zal voor velen een verrassing zijn, want ogenschijnlijk boterde het bijzonder goed tussen Josje Huisman en Kevin Janssens. Het paar liet zich herhaaldelijk in het publiek opmerken als twee verliefde tortelduifjes. En dat ze erg goed op elkaar waren ingesteld bewezen ze enkele maanden geleden nog in het vtm-programma Dansdate. In de finale moesten ze enkel Bieke Ilegems en Erik Goossens laten voorgaan. In verscheidene interviews verklaarde het celebrity koppel dat het door de danswedstrijd nog dichter dan ooit naar elkaar toe was gegroeid.

Josje Huisman (28), die in 2009 Kathleen Aerts verving in de meidengroep K3, en acteur Kevin Janssens (35) leerden elkaar kennen in de zomer van 2013 en de vonken sloegen meteen over. Hoewel beide artiesten een bijzonder druk agenda hadden, brachten ze bijna al hun vrije tijd samen door. Ze woonden nog niet samen maar hadden al wel reële plannen in die richting.

[related-posts]

Met de andere K3-meisjes -Karen Damen en Kristel Verbeke- kon Josje van bij het begin erg goed opschieten en tot vandaag is er geen haar in de boter. Maar wat relaties betreft, lijkt ze minder standvastig. Zo had ze meer dan een lichtzinnig avontuurtje met de Nederlandse acteur/presentator Johnny de Mol (36) en met Studio 100-baas Gert Verhulst, die eind deze maand 47 jaar wordt. Beide relaties liepen spaak en na anderhalf jaar loopt nu ook haar verhouding met Kevin Janssens op de klippen.

Het is Josje zelf die het nieuws bekendmaakte via Twitter en Instagram: “Ik koester de momenten die we deelden. Maar nu is het tijd om opnieuw mijn eigen pad te bewandelen. Een nieuwe start, een nieuw huis, nieuwe uitdagingen.”

[related-posts]

Zowel Studio 100 als haar manager hebben intussen het nieuws bevestigd, maar haar manager voegt er onmiddellijk aan toe dat Josje er verder niets over kwijt wil. Ja, zwijgen kan ze wel, want na de vorige liefdesbreuken loste ze zelfs in de meest gelezen ‘boekskes’ geen woord over haar ex-minnaars en over het hoe en waarom van de stukgelopen relaties.