Jonas Van Geel verliefd op Nathalie Meskens?

Nog niet. Maar dit kan nog gebeuren op de set van het nieuwe filmproject van regisseur Marc Punt, ‘Bowling Balls’.

Daarin zal Jonas in elk geval moeten doen alsof, want hij zal de rol vertolken van Gino Dewilde, het liefje van Tina, gespeeld door Nathalie Meskens.

Jonas Van Geel als Regi in "Tegen de Sterren op".
Jonas Van Geel als Regi in “Tegen de Sterren op”.

We hadden het er al eerder over; ‘Bowling Balls’ wordt een zwarte actiekomedie, waarin twee motorbendes elkaar het leven zuur maken. Zowel voor Jonas als voor Nathalie is het hun eerste hoofdrol in een langspeelfilm. De twee zijn al wel langer op elkaar ingespeeld door hun schitterende vertolkingen in het VTM-parodieprogramma ‘Tegen De Sterren Op’.

[highlight color=’white’ backcolor=’#ff0000′]Hoewel de opnames nog niet zijn begonnen, is nu al de datum van de première bekend: 17 december 2014. Daarmee mikt men duidelijk op een ‘familiefilm’ à la FC De Kampioenen, want dan begint immers de kerstvakantie.[/highlight]

Overigens lekten nu ook al een aantal andere namen uit van acteurs die de verdere cast uitmaken: Wim Opbrouck, Peter Van den Begin, Filip Peeters en Peter Thyssen. Een indrukwekkende affiche weliswaar, maar hopelijk durft Marc Punt ook eens in een andere vijver te vissen!