‘Den John’ beschuldigt Astrid van valse designerspullen, maar: “Hij wilde dat ik er als een prinses uitzag”

Bryan.

De financiële afhandeling van de echtscheiding tussen John Bryan en Astrid Nuyens sleept al meer dan drie jaar aan. Astrid is ondertussen opnieuw getrouwd, met Bram Coppens, op de exotische eilandengroep Turk & Caicos in de Caraïbische Zee. Maar de schaduw van haar ex-man blijft als het zwaard van Damocles boven haar hoofd hangen.

Zo vertelt John in TV Familie dat Astrid valse designerspullen kocht. Hij ontkent zelf dat hij iets wist van de illegale aankopen. “Dit getuigt van een fout inschattingsvermogen. Maar het is niet de eerste keer dat ze verkeerde beslissingen neemt. Ik wist toen niet hoe ze aan die spullen kwam. Ik dacht dat ze de schoenen en handtassen via het programma of van een sponsor had gekregen”, aldus John Bryan in het magazine.

“Samen met mijn ex-manager doet John er alles aan om mij en mijn carrière te schaden. Ja, ik heb valse spullen gekocht, onder zijn invloed.  John was er bij toen ik de schoenen en handtassen heb besteld, hij zei me zelfs naar welke sites ik moest surfen”, geeft Astrid toe.

(lees verder op de volgende pagina wat Astrid nog te zeggen heeft over haar ex-man)