Jan Verheyen op tournee

Jan Verheyen (50) is een bijzonder veelzijdig iemand.

In de eerste plaats is hij een filmregisseur die in 1991 debuteerde met ‘Boys’. Daarnaast schrijft hij, presenteert hij programma’s voor radio en televisie en is hij een welgekomen goedlachse gast in zowat elk panelprogramma.

Hij wordt gewaardeerd om zijn grote algemene kennis en wat filmgeschiedenis betreft, hij is zowat een wandelende filmotheek. Hij lag trouwens aan de basis van de ‘Nacht van de Wansmaak’, een festival met trash- en cultfilms, dat hij verschillende keren organiseerde en presenteerde.

In het verlengde daarvan geeft Jan binnenkort een aantal voorstellingen van ‘De Nacht van de Wansmaak has risen from the grave’. Hou je niet zo van cult- en horrorfilms, dan moet je gaan om Jan Verheyen zelf aan het werk te zien. Hij is een spraakwaterval die zijn commentaren altijd op een onderhoudende en grappige manier weet te verpakken.

Vanaf 14 maart is Jan uw gastheer in alle complexen van Kinepolis: Hasselt (14 maart), Leuven (20 maart), Antwerpen (22 maart), Gent (27 maart) en Kortrijk (28 maart).

Tickets kosten 18,50 euro en die kun je bestellen via Kinepolis.be

Foto: cinergie.be