James Cooke op de camping: ‘Ik heb nog altijd met meer vrouwen geslapen dan mannen’

Openhartig over zijn heteroseksuele verleden.

De uitgelaten James Cooke kennen we als een openlijke gay man die op het eerste gezicht ten volle van het leven geniet, zoals het zich aan hem presenteert. He goes with the flow en ziet wel waar het leven hem brengt. Of zo lijkt het toch. Maar het heeft een lange tijd geduurd voordat hij zo in het leven stond en voor hij accepteerde wie hij werkelijk was.

In een preview van het nieuwe televisieprogramma ‘Camping Karen & James’ vertelt hij openhartig aan Karen hoe hij tot zijn 24ste geprobeerd heeft om hetero te zijn. Daardoor heeft hij tot op de dag vandaag nog altijd met meer vrouwen seks gehad dan mannen. “Ik heb mijn ogen uitgebleit omdat ik homo was”, vertelde hij Karen. Hij vond het vooral erg om toe te geven omdat hij zo’n grote kinderwens had, waardoor hij bleef hopen dat hij ooit op een vrouw verliefd zou worden.

Dit tedere fragment belooft weer heel wat moois. We kunnen niet wachten tot ‘Camping Karen & James’ in het najaar op VIER verschijnt. Een lach en een traan. Zo vraagt James in deze preview ook hoe knap Karen hem vindt en of ze met hem zou daten, moest hij hetero zijn. Haar reactie? Goud waard. Zo mooi!

[related-posts]