“Ik ben eigenlijk heel verlegen”, zegt Jill uit Temptation Island

Het meisje achter de tattoos.

De 23-jarige schone viel bij veel mannen meteen in de smaak tijdens de vorige aflevering van Temptation Island.

Jill is naar eigen zeggen een verlegen persoon, maar daarnaast toch ook een vrouw die van aanpakken weet, vertelt ze aan Dag Allemaal: “Ik ben geen “braveke”, dat is een feit. Als ik ergens mijn zinnen op zet, gá ik ervoor” Over de keuzes die de mannen van de show zouden kunnen maken, zit ze niet erg mee in: “Ik ben vrijgezel. En als die man – ook al heeft hij een relatie – ervoor kiest om met mij in bed te duiken, zegt dat meer over hem dan over mij. Ik doe daar zelf niets verkeerds mee, vind ik.

[related-posts]

Het hele opzet van het spel vindt Jill absurd: “Je moet echt dom zijn om als koppel aan zo’n programma deel te nemen. Als je een goeie relatie hebt, moet je die toch niet testen.” En als het dan misloopt voor de koppels, moeten ze niet “mekkeren“, aldus de roodharige.
jill temptation island


Voor haar is Temptation Island nochtans een persoonlijke overwinning: “Ik ben van nature enorm verlegen, zie je. Een paar jaar geleden durfde ik in gezelschap amper wat te zeggen. Wel, door Temptation Island ben ik weer wat zelfverzekerder geworden.

temptation island vijf tv