Huwelijk Nathalie Meskens op springen en dit is de reden

Met Jeroen Van Dyck.

Nathalie MeskensMeskens huwde in 2007 met de Vlaamse acteur Jeroen Van Dyck. Vanaf 18 september 2009 waren ze zelfs samen te zien in de telenovelle David op VTM. Het koppel heeft een passie voor Thailand die ze niet onder stoelen of banken steken. In 2012 openden ze een eerste Thais restaurant in Antwerpen (3 jaar later nog ééntje) en naar eigen zeggen hadden ze plannen om in de toekomst naar Thailand te verhuizen. In 2013 kreeg het restaurant een eervolle vermelding in de culinaire gids GaultMillau.

Bijna tien jaar na het huwelijk en zoveel tv-successen later staat haar relatie op een laag pitje. Meskens is vooral bekend van Tegen De Sterren Op en presenteert tegenwoordig Little Big Shots, een talentenshow met kinderen op VTM. Jeroen Van Dyck zijn bekendste rol is die van Fré in Het Eiland.

Op zakelijk vlak zal niks aan hun samenwerking veranderen. Haar man Jeroen concentreert zich op de twee restaurants. Aan Het Laatste Nieuws bevestigde het koppel dat de drukke combinatie van professionele bezigheden de liefdesband onder druk zet, maar dat ze er verder niet op ingaan en hopen dat de media hun privacy zullen respecteren. Wat we bij deze zullen doen.