Huilende Tine beledigt haar man Ben in Blind Getrouwd: ‘Wat zeg jij nu?’

Een match of niet?

Maandagavond was de vierde aflevering van Blind Getrouwd op VTM en die deed het nodige stof opwaaien. Vooral Tine Coenen en Ben Leers houden kijkend Vlaanderen bezig. De 29-jarige laborante uit Rijkevorsel begint ook een beetje de sympathie van het publiek te verliezen, omdat ze precies niet verder kan kijken dan het uiterlijk alleen. Een moeilijke situatie voor ‘haar man’ Ben Leers (30) uit Deurne, softwareontwikkelaar in het dagelijkse leven.

Er is wel goed nieuws voor de mensen die maandag het artikel lazen dat Nicolas zijn trouwring was kwijtgespeeld. Hij maakte Evelien weer gelukkig, want hij vond het kleingoed op de bodem van het zwembad.

Maar even terug naar Tine en Ben. “Ik zie waarom wij gematcht zijn, Ben doet zo zijn best en hij is een toffe gast, maar ik kan er niet doorheen kijken. Ik vind het jammer dat ik zo negatief ben”, zei Tine. Met doorheen kijken bedoelt ze het uiterlijk van Ben, de aantrekkingskracht en de chemie tussen twee personen, die er langs de kant van Tine duidelijk niet is.

Video: Huilende Tine beledigt haar man Ben in Blind Getrouwd: ‘Wat zeg jij nu?’

Bekijk meer video’s van Blind Getrouwd op vtm.be

(lees verder op de volgende pagina welke opmerking van Tine de stap te ver was voor Ben)