Hier zijn ze: de koppels van Temptation Island 2017

Zullen ze elkaar bedriegen of bedriegen bedriegen?

Temptation Island is bijna terug! Binnenkort begint het nieuwe seizoen en VIJF heeft al een paar veelbelovende teasers met de wereld gedeeld. 2 Vlaamse en 2 Nederlandse koppels worden 11 dagen van elkaar gescheiden en meegenomen naar een tropische bestemming in het zonnige Thailand. Op de eilanden moeten ze de verleiding weerstaan van 8 knappe vrijgezellen die 1 missie hebben: de bedriegers ontmaskeren.
Staan de koppels sterk genoeg in hun schoenen om de uitdaging aan te kunnen? VIJF koos in ieder geval weer voor een paar spraakmakende duo’s.

De Belgische Lize (23) en Jefferson (21) zijn al acht maanden samen. Zij is stewardess en hij is nog een student. Jefferson heeft Lize in het verleden al vlak voor haar neus bedrogen. ‘Temptation Island’ is voor haar dan ook de manier om te zien of ze Jefferson kan vertrouwen.
Ook bij de Nederlanders Merijn (24) en Lisa (21) is er al bedrog in het spel geweest. Ze zijn iets meer dan anderhalf jaar samen en dat ging goed tot een half jaar geleden. Toen ontdekte Lisa dat Merijn contact had met andere vrouwen. Kan hij zich op ‘Temptation Island’ bewijzen?
Jolien (23) en Herbert (22) zijn het tweede Belgische koppels. Zij zijn al 6 jaar samen en over het algemeen gaat het goed. Toch zit er een haar in de boter. Jolien gaf de Braziliaanse Herbert vier jaar geleden een uitgaansverbod, nadat ze ontdekt had dat hij haar bedroog. ‘Temptation Island’ is voor Jolien de manier om te zien of Herbert zijn warm bloed in toom kan houden. Pas dan wil ze met hem aan kinderen beginnen. Ook Herbert spreekt klare taal. Als hij merkt dat Jolien iets verkeerds doet, zal hij zeker wraak nemen.
Het laatste koppel is de Nederlandse Niels (26) en Rosanna (24). Ze krijgen allebei veel aandacht tijdens het stappen, maar hebben die verleiding tot nu toe goed kunnen weerstaan. Lukt hen dat op Temptation Island ook, of zal de drank roet in het eten gooien?

Wil je de koppels leren kennen? Bekijk deze video waarin ze zichzelf voorstellen.