Hier zijn ze: ALLE deelnemers van Temptation Island!

Eindelijk zijn de vrouwelijke verleidsters gekend. Benieuwd?

Woensdag om 21 uur op VIJF wordt de eerste aflevering van Temptation Island uitgezonden. We zetten alle deelnemers voor jou op een rijtje, zodat je zeker helemaal mee bent.

De koppels:

Louise (22) & Marvin (22)

Sterkte: Louise en Marvin zijn nog maar 7 maanden samen. Ze zijn smoorverliefd en hebben blijkbaar alleen oog voor elkaar.
Zwakte: Aan de andere kant staat zeven maanden bekend als een keerpunt in veel relaties. Na deze periode vol roze wolken, nemen vaak de eerste vlinders af waarna de relatie in een andere dynamiek terechtkomt. Is het slim om deze periode zonder elkaar door te brengen? Zou Temptation Island ervoor kunnen zorgen dat Louise en Marvin beginnen te twijfelen aan hun keuze voor elkaar?

louise marvin temptation island


Jolien (25) & Luc (32)

Sterkte: Jolien. Zij is volgens VIJF een zeer loyaal lief.
Zwakte: Dit koppel is al een tijd uit elkaar geweest en zijn nu weer enkele maanden bij elkaar. En Luc heeft tijdens hun break-up voor Joliens ogen zitten kussen met een ander meisje. Niet zo slim, Luc.

jolien luc temptation island


Kirsten (24) & Regilio (28)

Sterkte: Regilio is zo overtuigd van hun relatie dat hij overweegt om Kirsten na Temptation Island ten huwelijk te vragen.
Zwakte: Ze hebben elkaar leren kennen via een televisieprogramma en hebben blijkbaar nog een andere televisieprogramma nodig om hun relatie te testen. Draait het werkelijk om hun relatie of zijn ze mediageil?

kirsten regilio temptation island


Ayse (25) & Haroon (24)

Sterkte: Nog geen sterkte gevonden.
Zwakte: Haroon heeft Ayse al eens bedrogen. Temptation Island is de laatste kans die Haroon van Ayse krijgt om zichzelf te bewijzen. (Misschien is hun sterkte dat Ayse hem überhaupt nog een kans geeft?)

ayse haroon temptation island


Klik door naar de volgende pagina om kennis te maken met de vrouwelijke vrijgezellen.
(lees verder op de volgende pagina)