Hier is hij dan: de Belgische Coca-Cola Light man!

Tuur Roels uit Aalst verkozen uit 10 finalisten.

Coca Cola Light

Stylist Jani Kazaltzis zal in zijn nopjes geweest zijn, toen hij al dat moois voor zijn ogen zag verschijnen. Samen met ex-atlete Elodie Ouedraogo en modeblogster Sophie Ismail zetelde hij in de jury, die maar 1 van de 10 binken dé titel van ‘Coca-Cola Light man 2014’ mocht toekennen. En dit moet een bijzonder zware opdracht geweest zijn…

Volgens de organisatoren was het al een hele opgave om 10 finalisten te kiezen uit het aanbod van maar liefst 650 kandidaten. Niet toevallig dienden zich nogal wat mannen aan die eerder al deelnamen aan de verkiezingen van Mister Vlaanderen en Mister Belgium. Nochtans werd een flink aantal deelnemers ingeschreven door hun vriendin of familie/vrienden/kennissen.

Coca Cola Light

[related-posts]

Coca Cola Light

De uiteindelijke winnaar, Tuur Roels, is 27 jaar en is projectmanager van beroep. Net als zijn medefinalisten moest hij niet alleen mooi staan te wezen op het podium van ‘Le Chalet Robinson’ in Brussel. Hij moest ook een Cola Light perfect kunnen serveren, zijn charmes uitdrukken t.o.v. een voor hem onbekende vrouw uit het publiek én met een grasmaaier voor zich uit een mini-parcours afleggen, net zoals het introducerende filmpje destijds aangaf.

Coca Cola Light

Tuur Roels zal zijn lopende projecten beroepsmatig even moeten herzien, want behalve de geldprijs van 10.000 euro kreeg hij ook een duo-ticket naar New York cadeau én een rol in een campagne voor Coca-Cola Light.

Of Tuur zelf een Cola Light-drinker is, is niet geweten. Wél is geweten dat de meeste mannen Cola Light ‘een vrouwendrankje’ vinden. Zet een Cola Light en een Cola Zero voor de neus van een rij mannen; meer dan 80% grijpt naar het flesje Cola Zero. Misschien gaat de keuze van Tuur Roels daaraan iets veranderen? Ik betwijfel het.

Coca Cola Light