Het wordt uitkijken naar ‘Tegen De Sterren Op’

Acteurs bereiden een rist nieuwe typetjes voor.

Hoeveel van deze namen kende je toen de Vlaamse komische televisiereeks ‘Tegen De Sterren Op’ in december 2010 voor het eerst op vtm werd uitgezonden: Guga Baúl, Tine Embrechts, Walter Baele, Nathalie Meskens, Ivan Pecnik, Chris Van Espen, Clara Cleymans, Jonas Van Geel, Ella Leyers en Barbara Sarafian? Intussen zijn het stuk voor stuk zelf ‘sterren’ geworden en sommigen hebben inmiddels hun eigen tv-show en/of spelen een hoofdrol in een succesvolle fictiereeks of bioscoopfilm.

Zelden of nooit werden zoveel rasartiesten in één programma gebundeld: ze kunnen zowel ernstige als komische rollen aan, ze kunnen als de besten imitaties en persiflages neerzetten en bovendien kan het merendeel van hen nog een aardig stukje zingen ook. Het programma sloeg ook van bij de start aan bij het grote publiek en werd hiervoor tot driemaal toe (2011, 2012 en 2013) beloond met de prijs voor Beste Humor- en comedyprogramma tijdens de Nacht van de Vlaamse Televisie Sterren.

[related-posts]

Over een week -op woensdag 7 januari- gaat de eerste aflevering van de vijfde reeks (!) op antenne. En daarin zullen we weer een aantal nieuwe imitaties te zien krijgen. We kunnen je alvast verklappen dat Jonas Van Geel in de huid zal kruipen van Harry Styles van One Direction. Maar het is vooral uitkijken naar Nathalie Meskens die herhaaldelijk zal opduiken als… Maggie De Block! Hoe gaat ze dát doen? Daar zullen vermoedelijk wel een flink aantal kilo’s rubber en schmink aan te pas komen.

Fans van het programma moeten alvast ook zaterdag 2 en zondag 3 mei aanstippen in hun agenda. Dan zal de volledige ploeg van Tegen De Sterren Op weer twee live optredens verzorgen in de Lotto Arena in Antwerpen. Dit deden de acteurs het voorbije jaar ook en het werd een overrompelend succes.

Tickets kan je hier al bestellen.