Het is officieel: George Clooney is verloofd

George Clooney verloofd met 36-jarige advocate.

George Clooney

Tweevoudig Oscarwinnaar en casanova George Clooney is verloofd met Amal Alamuddin, een 36-jarige internationale topadvocate.

Maandag maakte Amal’s advocatenkantoor in Londen het nieuws bekend.  Sinds oktober deden er reeds geruchten de ronde in de pers dat de twee een koppel zouden vormen, deze werden enkel versterkt door hun safari samen in Afrika.

Clooney’s toekomstige vrouw is van Libanese afkomst, spreekt vloeiend Arabisch en Frans, heeft een Oxford-opleiding en een topbaan.  Het enige dat nog ontbrak, was een verloving met de meest sexy man op aarde – de titel die Clooney van het magazine People kreeg.

[related-posts]

Dat George Clooney opnieuw in het huwelijksbootje wil stappen, verbaast velen.  De bekende vrijgezel staat bekend voor zijn verschillende vrouwen, zoals Stacy Keibler, Elisabetta Canalis, Sarah Larson, Krista Allen, Maria Bertrand, Lisa Snowdon, Celine Balitran, Karen “Duff” Duffy en Kelly Preston.

Van 1989 tot 1993 was de Amerikaanse acteur getrouwd met Talia Balsam.  In 1995 liet Clooney weten dat hij nooit meer opnieuw zou huwen, naar eigen zeggen “omdat ik er niet erg goed in was“.

Blijkt dat de Oscarwinnaar toch van gedachten is veranderd… maar wie kan iemand beter overtuigen dan een topadvocate?

Video George Clooney verloofd: