Het herfstoffensief van EEN: Bart De Pauw en… Bart De Pauw!

Wordt ‘De Biker Boys’ opvolger van ‘Quiz Me Quick’?

Ik zal wel niet de enige zijn die uitkijkt naar de septembermaand op tv. Momenteel kan ik niet één programma noemen waarnaar ik uitkijk. Bij het zappen bots ik voortdurend op afleveringen van series die ik al eerder zag. Herhalingen, en nog eens herhalingen. Ze komen mij de strot uit!

Naar gewoonte focussen de verschillende Vlaamse zenders op het najaar. EEN maakte zopas bekend dat het alvast een zelfverklaard ‘kijkcijferkanon’ in petto heeft: ‘De Biker Boys’, een nieuwe fictieserie van de hand van Bart De Pauw, die ook zelf één van de hoofdrollen zal vertolken. Maar al vanaf zondag 7 september kan je de succesvolle tv-maker aan het werk zien in een nieuwe reeks van de quiz ‘Twee tot de zesde macht’.

[related-posts]

Als ‘De Biker Boys’ hetzelfde entertainmentgehalte heeft als zijn vorige fictieserie ‘Quiz Me Quick’, mag Bart De Pauw op zijn twee oren slapen. Het was een voorbeeld van wat heet een ‘tragikomische’ reeks. En voor zo ver ik uit de recensies kan afleiden, gaat hij met zijn nieuwe vondst dezelfde toer op: drie vrienden en avonturiers willen een reisprogramma maken over het ontstaan van de Vespa in Italië. De overbekende scooter is sowieso al aantrekkelijk, maar de verhaallijn is bijna voorspelbaar: de motor wil wel eens tegensputteren.

Naast Bart De Pauw zelf in de rol van ‘Beire’, zijn Jonas Van Geel (‘Jocke’) en Ben Segers (‘Benji’) zijn vaste kompanen in de reeks. Kortom, een triootje om naar uit te kijken!

Video “de biker boys”:

https://www.youtube.com/watch?v=PgD5To9LZkE