Herman Brusselmans over zijn vriendinnen: “Zij hebben het recht niet me dat af te pakken”

Gert Late Night.

Afgelopen week waren Herman Brusselmans, Ingeborg en Kristel Verbeke te gast bij Gert Late Night op VIER. Elke aflevering wordt traditioneel afgesloten met de rubriek Bedgeheimen van James Cook. Daarin hebben al heel wat BV’s opvallende onthullingen gedaan.

Zo biechtte Erik Van Looy op een nieuwe liefde in zijn leven te hebben, zei Bart De Wever dat hij niet graag knuffelt omdat het vroeger bij hem thuis niet gebeurde en sprak Kristel Verbeke openhartig over de dood van haar twee zussen. Best wel gevoelige thema’s.

“Ik ben niet op zoek naar sappige roddels, ik wil niet koste wat het kost een nieuwtje. Ik stel de vragen die ik wil stellen, omdat het mij interesseert. Geen ongezonde nieuwsgierigheid, gewoon interesse”, vertelt sidekick James Cooke in de kranten van het Mediahuis.

Ook donderdagavond had hij weer zo’n gesprek, deze keer met Herman Brusselmans. En jawel, opnieuw kwamen daar enkele opmerkelijke vragen en antwoorden aan bod. Zo gaf de schrijver veel prijs over de vrouwen in zijn leven: zijn lief, vriendinnen en overleden moeder.

(lees verder op de volgende pagina om het gesprek met Herman Brusselmans te zien)