Het is nog een geheim, maar deze schoonheid is Harry Styles’ nieuwe vriendin

Victoria’s Secret Model.

Zanger Harry Styles kenden we oorspronkelijk vooral van het Britse boysbandje One Direction. Tegenwoordig stippelt Styles echter zijn eigen pad uit. Hij heeft zijn eerste solo-album uitgebracht en maakt tegelijkertijd zijn debuut als acteur. Momenteel is hij immers in de cinemazalen te zien als één van de soldaten uit Dunkirk.

Thank you @rollingstone

A post shared by @ harrystyles on

Al hebben de tabloids het de laatste tijd vooral over zijn liefdesleven. Nog maar even geleden werd hij gekoppeld aan foodblogger Tess Ward, maar die relatie was geen lang leven beschoren. Nu heeft hij zijn hart verloren aan één van de modellen van Victoria’s Secret Angels. Camille Rowe heet ze en volgens The Sun bezochten de twee vorig weekend samen een concert in New York. Volgens een bron zitten “Harry en Camille in een vroeg datingstadium. Hij is erg beschermend over zijn relaties, dus zal hij ze niet aan de grote klok hangen. Ze lijken goed bij elkaar te passen en zien er gelukkig uit. Zij is een echte rijzende ster. Hij lijkt smoorverliefd.”

[related-posts]

BBC-presentator Nick Grimsham probeerde in zijn radioshow uit te zoeken of de roddels klopten. Daarom koppelde hij Harry aan de leugendetector terwijl hij een paar afbeeldingen toonde. Toen de presentator een foto van Camille Rowe toonde, bleef Harry opvallend rustig, maar bij de volgende afbeelding van een paar schoenen, ging zijn hartslag pijlsnel omhoog. “Ik denk dat dit een verlate reactie is op de vorige foto van Camille” merkt de presentator op. Hoe Harry Styles daarna kijkt, spreekt boekdelen.
(Kom meer over Camille Rowe te weten op de volgende pagina)