HANDIG: hier zijn de wifi-wachtwoorden van (bijna) alle luchthavens ter wereld

Altijd en overal internet.

Aaaah, vakantie. Tijd om uit te rusten, ergens heel ver weg, op een rustig wit strand of juist in een drukke stad. In ieder geval gaan we op reis om even helemaal weg te zijn van ons dagelijkse leven. Even hoeven we niet aan onze job te denken, aan de wasmand die weer veel te snel gevuld zal zijn, aan de slaapkamer die dringend herschilderd moet worden, aan de kinderen en hun vele hobby’s, enzovoort enzovoort. Natuurlijk moet zoiets niet te ver gaan. We willen niet hé-le-maaal afgesneden worden van de wereld. Zo zouden we toch graag ons internet kunnen meenemen als dat kon. Anders kan dat vakantiegevoel al snel omslaan in verveling, zodra we nog maar op de luchthaven toekomen.

Say no more, want hier is de redding. Deze map van Google update elke dag en toont ons alle wachtwoorden van bijna (alle) luchthavens ter wereld. Hoe cool is dat?!

Misschien had je het zelf al bedacht, maar hierboven staat inderdaad een online map. Niet altijd even handig. Hoe geraak je immers op de online map als je in de eerste plaats niet online kunt? Dat is zo ongeveer hetzelfde verhaal als een schaar in een plastic verpakking moeten openen zonder schaar. Omslachtig en/of onmogelijk.
Gelukkig bestaat er ook een offline map. Klik door naar de volgende pagina om de link van de offline map te openen.

[related-posts](lees verder op de volgende pagina)