Haldis uit ‘De Biker Boys’ is écht populair!

Single ‘Haldis, een pintje’ staat meteen in de Vlaamse top 3.

Wat de Smos betekent in Safety First, betekent Haldis in ‘De Biker Boys’. Al na enkele afleveringen was de populaire fixer -gespeeld door Umesh Van Gaver- hét gezicht van de tv-reeks dat op de lachspieren werkte van kijkend Vlaanderen. Zondag werd andermaal massaal gekeken naar de helaas laatste aflevering, maar nog geen week later staat Haldis weer volop in de belangstelling.

Pat Krimson (2 Fabiola) weet heus wel hoe een hit moet klinken en werkte een song uit die Haldis op het lijf is geschreven. ‘Geschreven’ is veel gezegd, want veel tekst komt er niet in voor. Maar het is een stevig ambiancenummer en een absolute oorwurm. Het heeft zowat alles in zich wat een hit als ‘Waar is dat feestje?’ inhield. Ook ‘Haldis, een pintje’ draait om één slogan die constant wordt herhaald en straks door duizenden dancingbezoekers zal gescandeerd worden.

[related-posts]

Umesh Van Gaver zal niet weten wat hem overkomt, want als ‘zanger’ had hij nog nooit gescoord. Zelfs als acteur was hij voor de opnames van ‘De Biker Boys’ een illustere onbekende. Als je morgen naar de Vlaamse Ultratop luistert, zal je aan de single ‘Haldis, een pintje’ niet voorbij kunnen. De song neemt vanuit het niets meteen beslag op de derde plaats in de hitparade.

Ook op YouTube is het nummer terecht een hit in wording. Het is een uitstekend gemaakt videofilmpje, waarin je ook de hoofdrolspelers uit de tv-reeks zal herkennen: Bart De Pauw, Jonas Van Geel en Ben Segers. En uiteraard ook Pat Krimson, de drijvende kracht achter de hele productie van de single. Tafels en stoelen aan de kant, want dit is echt wel ambiance geblazen!

Video ‘Haldis, een pintje’: