Gert Verhulst twijfelde over Marthe, maar: “Dat veranderde alles”

Wij Zijn K3!

nieuwek3Vanaf woensdag 20 januari zendt VTM wekelijks Wij Zijn K3, De Droom Gaat Verder uit. Daarin worden de nieuwe K3’tjes sinds hun deelname aan de audities van K3 zoekt K3 achter de schermen gevolgd. We krijgen een exclusieve inkijk in het leven van Marthe, Klaasje en Hanne. Uiteraard mogen grote baas Gert Verhulst en de nieuwe manager Kristel Verbeke niet ontbreken.

Waarom is de keuze uiteindelijk op deze drie meisjes gevallen? “De combinatie die het uiteindelijk heeft gehaald, is een combinatie die bij mij in het begin nooit heeft gespeeld”, zegt Gert Verhulst in Het Nieuwsblad. “Ik heb heel lang geloofd in Nora, maar in de liveshows gebeurde plots het omgekeerde. Marthe kreeg heel het publiek op haar hand en werd plots een optie.”

Wat is nu precies de functie van Kristel Verbeke? “Mijn rol is eigenlijk heel simpel: ik ben er voor hen op alle gebied. Ook voor mij is het allemaal nieuw, dus ik moet er zelf nog in groeien. Toen Gert mij vroeg om manager te worden van de nieuwe K3, kon ik er mij niets bij voorstellen.”