Je gelooft nooit wat het kost om Baba Yega 10 minuutjes te boeken

Belgium’s Got Talent.

babayega1Enkele weken terug won de mysterieuze dansgroep Baba Yega het VTM-programma Belgium’s Got Talent. De groep bestaat uit vijf dansers met een masker waarvan tot op vandaag nog altijd niet bekend is wie het nu precies zijn.

We weten wel dat de groep uit Ieper komt en aangenomen wordt dat Sinerjey Meyfroodt, ex-deelnemer aan So You Think You Can Dance, de initiatiefnemer is, want hij kondigde in juni op Facebook nog aan misschien te zullen deelnemen aan Belgium’s Got Talent.

Ondertussen blijkt de interesse voor het project groot te zijn. “De boekingen gaan vlot, we zijn heel dankbaar voor wat op ons afkomt”, zegt hun manager in Dag Allemaal. “De Baba’s zijn heel flexibel en staan open voor alle vragen. We kunnen shows met drie of vijf dansers aanbieden.”

Maar wat kost het nu op Baba Yega te boeken? “Voor een show van een uur met vijf dansers, een dj en een fotosessie, betaal je 6.210 euro. De showcase kost 5.200 euro, maar dan komen de vijf hiphoppers slechts tien minuten dansen. Het pakket met drie dansers kost 2.000 euro minder en heb je voor 3.200 euro.”