Festivalaffiches worden stilaan ingevuld

2 keer Marco Borsato en Clouseau op hetzelfde podium.

Mondjesmaat raken de namen bekend van artiesten die de komende zomermaanden op de grootste festivalpodia in Vlaanderen voor gegarandeerde ambiance moeten zorgen.

Lokerse feesten:

De Lokerse Feesten zijn aan hun 41ste editie (!) toe. Dit jaar gaan ze van start op vrijdag 31 juli en breken het podium terug af op zondag 9 augustus. Dit festival kan je moeilijk in een hokje plaatsen, want elk jaar weten de organisatoren artiesten en genres van alle slag aan de haak te slaan. Van rock en metal over dance, roots en urban tot pure pop, het is precies die verscheidenheid die jong én oud naar Lokeren lokt.

Zaterdag 1 augustus bieden de Lokerse Feesten de crème de la crème van de Nederlandstalige pop aan: Marco Borsato en Clouseau op de affiche, het is niet niks. Vraag is alleen wie treedt het eerst op? Dit kan je live vaststellen door nu al je tickets te bestellen via lokersefeesten.be .

[related-posts]

Suikerrock:

Diezelfde twee kleppers staan de dag erna, op zondag 2 augustus a.s. weer samen op de affiche, maar dit keer in Tienen. Daar heeft de 29ste editie van Suikerrock plaats, van vrijdag 31 juli tot en met zondag 2 augustus. Met andere woorden, Borsato en Clouseau zullen het suikerzoete festival afsluiten met een absolute hoogdag van de popmuziek der lage landen.

In Tienen zijn ze er al wel uit wie van beiden het eerst optreedt: eerst Clouseau, daarna Marco Borsato. En ook voor Suikerrock kan je nu al tickets bestellen via de site suikerrock.be .