Ex van Usher sleept hem voor de rechter om wel heel opvallende reden

R&B-zanger.

Op amper 15-jarige leeftijd bracht Usher al een R&B-album uit en 23 jaar later staat hij er nog steeds, ook als producer en acteur. In 2016 kreeg de Amerikaan uit Dallas zelfs een ster op de Hollywood Walk of Fame.

Zoveel roem betekent natuurlijk ook dat je meer in de belangstelling staat en dat heeft Usher geweten. Een ex-geliefde van de zanger daagt hem namelijk voor de rechter. Dat meldt showbizzsite TMZ.

In april van dit jaar zou een vrouw onbeschermde seks met de zanger hebben gehad zonder haar op voorhand te verwittigen dat hij drager is van het herpes-virus. Op die manier liep de vrouw het risico om een soa te krijgen, maar gelukkig voor beide partijen nam het niet zo’n vaart.

Toch trok de juffrouw in kwestie nog naar de rechtbank, omdat ze zonder haar medeweten blootgesteld is geweest aan een mogelijke soa-besmetting. Ze eist daarom 10 miljoen dollar of omgerekend ongeveer 8,5 miljoen euro schadevergoeding voor een nachtje tussen de lakens met Usher. De officiƫle aanklacht: nalatigheid en emotionele mishandeling.

(lees verder op de volgende pagina voor meer over Usher)