Ex van Barbara Sarafian haalt uit na kort huwelijk: “Serieuze hoek af”

0
1287

Yves De Moor.

Op 30 april 2016 stapte actrice Barbara Sarafian in het huwelijksbootje nadat ze in 2015 op het Filmfestival van Oostende ten huwelijk was gevraagd door haar vriend Yves de Moor. Die verraste de hele zaal door zijn toekomstige onverwacht op het podium te krijgen en dan zelf ook op te duiken met de nodige toeters en bellen.

Maar amper 15 maanden later is het huwelijk definitief ten einde. “In februari was de maat voor mij al vol. Maar we gaven het nog een kans en gingen in relatietherapie. Na vier weken zei de therapeut echter dat ons huwelijk niet meer te redden viel”, aldus Yves in Dag Allemaal.

“Ik heb veel geduld gehad, maar op een bepaald moment is het genoeg. Barbara heeft veel ups en downs, echte stemmingswisselingen. Daarmee omgaan was zeer moeilijk. Op den duur kón ik niet meer. Wat mij betreft komt het nooit meer goed. Onmogelijk.”

Video: Huwelijk Yves De Moor en Barbara Sarafian

(lees verder op de volgende pagina)

“Barbara had het er ook moeilijk mee dat ik nog zo’n goeie verstandhouding heb met mijn ex, de moeder van mijn kinderen. De week dat ik de kinderen had, vluchtte Barbara telkens het huis uit. Dan besef je dat er iets niet klopt, hé. Terwijl ik wél goed voor haar zoon heb gezorgd. Julian heeft zelfs twee jaar bij mij in de zaak gewerkt. Jammer dat Barbara eenzelfde gevoel niet voor míjn kinderen kon opbrengen.”

Toch weet Yves dat Barbara een fantastische vrouw is. “Maar ze is getekend, hé. Door haar verleden. Getraumatiseerd door haar moeilijke jeugd en haar mislukte relaties. Hierdoor ziet ze soms spoken. Daarom geeft Barbara dingen ook snel op.”

“Barbara bleef in een dip zitten en ze werd daar paranoïde door. Alles wat ik deed, was op den duur verkeerd. Pas op, ik heb er geen spijt van dat ik met Barbara samen ben geweest, integendeel! Ik vind het écht jammer dat het niet gelukt is. Barbara is en blijft een zeer boeiende vrouw. En ik hou van mensen met een hoek af. Maar bij Barbara is het een serieuze hoek.”

GEEN REACTIES