Ex van Barbara Sarafian haalt uit na kort huwelijk: “Serieuze hoek af”

“Barbara had het er ook moeilijk mee dat ik nog zo’n goeie verstandhouding heb met mijn ex, de moeder van mijn kinderen. De week dat ik de kinderen had, vluchtte Barbara telkens het huis uit. Dan besef je dat er iets niet klopt, hé. Terwijl ik wél goed voor haar zoon heb gezorgd. Julian heeft zelfs twee jaar bij mij in de zaak gewerkt. Jammer dat Barbara eenzelfde gevoel niet voor míjn kinderen kon opbrengen.”

Toch weet Yves dat Barbara een fantastische vrouw is. “Maar ze is getekend, hé. Door haar verleden. Getraumatiseerd door haar moeilijke jeugd en haar mislukte relaties. Hierdoor ziet ze soms spoken. Daarom geeft Barbara dingen ook snel op.”

“Barbara bleef in een dip zitten en ze werd daar paranoïde door. Alles wat ik deed, was op den duur verkeerd. Pas op, ik heb er geen spijt van dat ik met Barbara samen ben geweest, integendeel! Ik vind het écht jammer dat het niet gelukt is. Barbara is en blijft een zeer boeiende vrouw. En ik hou van mensen met een hoek af. Maar bij Barbara is het een serieuze hoek.”