Over Eline, Will, Showbizz Bart en Radio 2

2 nieuwtjes uit de Vlaamse showbizz.

Terwijl alle ogen en lenzen de komende dagen gericht zijn op het grootste zomerfestival in Vlaanderen en er heftig zal worden gerockt in Werchter maken de meeste Vlaamse zangers en zangeressen zich op voor een zomertournee, hoofdzakelijk langs de Belgische kust. Maar ook voor vele radio- en tv-makers zijn de zomermaanden allesbehalve komkommertijd.

1. Eline De Munck zegt JIM vaarwel:

De bevallige actrice en presentatrice Eline De Munck (27) houdt haar job als vj bij JIM (voorheen JIMtv) voor bekeken. Na 6 jaar is de samenwerking tussen de blondine en de jongerenzender beëindigd. Het was Eline zelf die besliste om de stekker eruit te trekken. ‘End of an era!‘ -‘Het einde van een tijdperk‘- schrijft De Munck bij een foto op Instagram.


Eline heeft de studio van de zender zeker niet met slaande deuren verlaten. Ze wil gewoon andere horizonten verkennen en in feite was ze al een poos bezig met een aantal projecten, wars van haar werk voor de jongerenzender. Zo startte ze met een eigen brillenmerk en zal je haar de komende maanden ook op de Vlaamse podia aan het werk kunnen zien als zangeres. In het najaar speelt ze ook een rol in ‘Kattenoog’, een nieuwe serie van VTMKzoom.

Als actrice is De Munck vooral bekend van haar rol als Nathalie in de telenovelle ‘LouisLouise’. Eerder speelde ze Amber in de Eén-soap ‘Thuis’ en was ze te zien in de theaterstukken ‘Inside Moulin Rouge’ en ‘De Tweeling’. Eind 2008 nam ze als zangeres deel aan het succesvolle tv-programma ‘Steracteur Sterartiest’. Eline was toen pas 20 jaar.

(lees verder op de volgende pagina)