Definitief uit elkaar: Nathalie Meskens vertelt waarom zij en Jeroen geen koppel meer vormen

Showbizzkoppel.

Begin oktober raakte bekend dat het huwelijk van Nathalie Meskens en Jeroen Van Dyck onder druk stond. In 2007 trouwden ze en nét géén 10 jaar later is het sprookje voorbij. “We koesteren de voorbije tien jaar samen. Het is een hoofdstuk dat we samen afsluiten”, zegt Jeroen in Het Laatste Nieuws.

nathaliemeskens“Tien jaar huwelijk loslaten is een bijzonder emotionele beslissing. Dat geldt voor ons allebei. Met deze mededeling trekken we een lijn onder wat is gebeurd, wat we tot onze strikte privésfeer beschouwen en waarover we niet verder zullen communiceren”, aldus Nathalie.

Meskens gaf in het Magazine Nina wel onlangs toe dat ze in relatietherapie was. “Ik ben sinds deze zomer in therapie. Als ik weer naar buiten ga, is alles weer helder. Ik probeer heel hard te luisteren naar mijn lichaam, mijn geest, mijn gevoelens, naar wat ik denk en voel.”

[related-posts]

Net voor Kerst en Nieuwjaar een huwelijk beëindigen is een zware dobber. “Voor het eerst weet ik niet wat ik zal doen met de feestdagen. Gelukkig hebben veel vrienden me uitgenodigd, maar ik wil het openhouden. Misschien moet ik bij familie zijn, misschien moet ik bij vrienden zijn, misschien moet ik gewoon alleen zijn: ik weet het niet. Spannend”, besluit Nathalie.

Op zakelijk vlakt blijft het duo wel samenwerken, want ze hebben samen 2 restaurants in Antwerpen. De kans dat de overdrukke professionele kalender van Nathalie Meskens haar relatie de kop heeft gekost, is dan ook niet ondenkbeeldig.