Decadente Iraanse zakenmannen tonen rijkdom in ‘The Sky is the Limit’

Pronken.

skylimitOnlangs stelde programmamaker Peter Boeckx het vierde seizoen van The Sky is the Limit op VIER voor. De Iraanse broers Salar (34) en Asan (30) Azimi en hun vrouwen vormen vier nieuwe personages. Het verhaal van de familie Azimi is niet alledaags. In 1997 kwamen ze als vluchtelingen naar Europa, maar 20 jaar later zijn ze succesvolle zakenmannen, wonen ze in een kasteel en rijden ze met snelle wagens.

Vergis je niet: hiervoor hebben ze hard moeten werken. Het begon met een telefoonwinkel in Sluis, vlak aan de Belgische grens in Zeeuws-Vlaanderen. Daarna volgden een kledingwinkel, computershop, postorderbedrijf, vastgoed, hotels en restaurants. Inmiddels wonen ze met hun vieren in een luxueus kasteel in Aardenburg (Nederland), vlakbij het Belgische Maldegem, elk op een aparte verdieping.

De broers zijn niet vies om hun rijkdom te tonen en gaan dit nu ook met Vlaanderen delen in een nieuw seizoen van The Sky is the Limit. Toch vergeten de heren niet vanwaar ze komen. “Als kind moesten we sparen voor een fiets van 30 euro, maar nu leven we als koningen”, zeggen ze in de kranten van het Mediahuis.


(lees verder op de volgende pagina voor een reportage waarin ze met champagne het gras sproeien)